Hjem » Virksomhet på internett » Radiointervjuer » Eksempel på jobb intervjuspørsmål og svar

Eksempel på jobb intervjuspørsmål og svar

Her er noen eksempler jobb intervjuspørsmål og svar som er tatt rett ut av en standard intervju. Hvis du er i ferd med å forberede seg på en jobb så er dette definitivt en av tingene som du vil ha under kontroll.

Før vi fortsetter, Husk en ting…

Disse personene er opplært til å spørre hvilke spørsmål som «viser» hvem du virkelig er til dem, så ikke bli overrasket om de synes «enkel». De definitivt leser du å prøve og forstå hvem du er, og hvorfor du er i sitt intervju.

Sample Job intervju spørsmål og svar

# 1-«Jeg vil vite om deg selv»

Dette er ikke virkelig spurt som et spørsmål, men ikke gjør feil – det er en meget alvorlig spørsmål. De er virkelig spørre «Hva er det om deg som gjør du riktig for denne jobben, og hvorfor skal vi liker du»

For mange mennesker vil gi en liten livet-historie, som kan være greit – men til slutt vil demonstrere gjennom hva du sier, hva slags personen du er, og hvorfor du er riktige for denne jobben. Gi eksempler for å vise hvem du virkelig er.

# «2 – Hvorfor bør vi jeg leie du?»

De fleste mennesker vil svare med «Jeg er gode på hva jeg gjør», men du vil være mye mer beskrivende. Du bør også gå så langt for å fortelle dem at du er den beste kandidaten (Hvis du føler at måte selv.) Si det med tillit. Du kan være ekstremt brash her, som de er ganske mye utfordrende å sikkerhetskopiere din selvtillit verdt og å se hvor langt vil du gå for drømmen din. Dette er definitivt en av de mer populære prøven jobb intervjuspørsmål og svar.

# 3 – «Er du en lagspiller?»

Uansett hva du gjør – ikke si «Ja» og la den på. Hvis du vil si ja, gå videre (du virkelig skal,), men du må gi dem flere grunner til å ta deg. Forestille seg hvis de intervjuer 10 personer, vet du hvor mange bare si «Ja jeg?» – tonn! -Du trenger å være annerledes, captivate deres interesse og gi dem en historie som viser dem at du er en lagspiller. Handlinger taler høyere enn ord.

Her er et nettsted som går over de FARLIGSTE spørsmålene at de spør, og hvordan du skal gå om å svare dem.

Jeg tror at hvis du lære disse svarene og den beste måten å nærme seg jobbintervjuer, skal du kunne få en jobb du vil… Men må du sjekke ut denne siden, fordi noen av disse spørsmålene er TRICKY og har faktisk ingen «riktig svar»

Jeg håper dette har vært! Lykke til med din jobbintervju! La disse 3 prøven jobb intervjuspørsmål og svar fører deg trygt inn din jobbintervju.